BioVoice

28-04-2021

Contact

Bob Houpst
+31 6 14314825
b.houpst@rewin.nl

Deelnemende partijen

De initiatiefnemers van BioVoice zijn REWIN West-Brabant, Green Chemistry Campus, de provincie Noord-Brabant en Rabobank. Dockwize, Impuls Zeeland, Centre of Expertise Biobased Economy en Midpoint Brabant zijn als partner aangesloten voor de uitvoering. BioVoice wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de Regio Deal Midden- en West-Brabant, Provincie Noord-Brabant, Provincie Zeeland en Rabobank.

Website

www.biovoice.nl

Uitgangspunt van BioVoice is de vraag van een grootbedrijf naar een biobased of circulaire oplossing voor een bestaand probleem. Mkb’ers en start-ups kunnen hun oplossing indienen. Zij kunnen daarmee een innovatiecontract verdienen; de sleutel tot concrete samenwerking met het grootbedrijf en een uitgebreid systeem aan financiering en ondersteuning. De huidige BioVoice-ronde eindigt op 14 oktober a.s.en omvat 12 challenges.
Eerdere rondes leverden tot nu toe 31 concrete samenwerkingstrajecten tussen grootbedrijven en mkb’ers/start-ups op. Die partners zijn nu samen aan de slag, om het idee op te werken naar een pilot en verdere opschaling.

Doel van de partijen achter BioVoice: mkb’ers en start-ups serieuze innovatie- en businesskansen bieden, en nieuwe kennis en/of techniek in een stroomversnelling brengen en verwaarden. Voor een sterkere biobased- en circulaire economie in de betrokken regio’s (West- en Midden-Brabant en Zeeland).

BioVoice

Andere projecten

Project 9 Maker Space Up New

Up New

In de maakindustrie van Midden- en West-Brabant is veel potentiële vraag naar circulair-economische oplossingen met nieuwe verdienmodellen en designs die...

Lees meer
Germany, Bavaria, Munich, Scientist doing medical research in laboratory

Biorizon

Shared Research Center Biorizon richt zich op technologieontwikkeling voor de productie van functionele biobased aromaten voor toepassing in applicaties als...

Lees meer